About

About Saga

“Al meer dan 8 jaar werk ik met runen, iets wat begon toen ik in de leer ging bij een sjamaan. Meer over deze reis lees je in mijn boek. Met meer dan 25 jaar ervaring in channeling met spirituele gidsen begeleid ik mensen in hun spirituele ontwikkeling. Spiritualiteit en intuïtie vormen de basis van alles wat ik doe, en ik geef readings vanuit diezelfde diepe verbinding. Ik blijf altijd nieuwsgierig en open voor nieuwe inzichten.

 

Het spirituele was voor mij van jongs af aan vanzelfsprekend. Het ging niet altijd zonder uitdagingen, maar het voelde als iets dat gewoon bij me hoorde. Daarom heb ik mijn passie voor spirituele ontwikkeling en intuïtie altijd gevolgd, en de laatste 8 jaar ook voor de runen.

In de afgelopen 25 jaar heb ik talloze boeken gelezen en cursussen gevolgd bij onder andere Sonia Choquette in Parijs, Laura Lynne Jackson in New York, Rebecca Campbell in Londen en Esther Hicks in Amsterdam. Deze ervaringen, en natuurlijk mijn samenwerking met de sjamaan, inspireerden en vormden me op mijn pad. De kennis en inzichten die ik daarbij heb opgedaan, zie je terug in de producten en diensten die ik aanbied onder mijn merk Saga Connected.

 

Mijn missie met Saga Connected is om anderen te helpen eenvoudig en praktisch in contact te komen met hun intuïtie en de spirituele wereld. Als je in lijn bent met je intuïtie en het Universum, kun je echt ontspannen en jezelf zijn. We’re all connected. Ik help ontwikkelde spirituele zoekers hun connectie met zichzelf en het Universum te verwerken, zodat zij dieper kunnen leven in balans, vertrouwen en innerlijke kracht.

 

Samen met mijn team zet ik me volledig in om jou te helpen die connectie te vinden en te versterken. Dit werk is mijn passie en mijn missie.”

 

Heb je vragen over welke reading of cursus het beste bij je past?
Stuur me gerust een DM, ik help je graag!

Love,
XX Saga